HOME      WIE BEN IK?      INTEGRATIEVE COACHING EN THERAPIE      WERKWIJZE      TARIEVEN      CONTACT                  
Wie ben ik?
Averine Vreugdenhil-de Ruiter Wie ben ik?
Ik ben Averine Vreugdenhil- de Ruiter, 45 jaar. Getrouwd, 2 kinderen. Ik heb een diploma Z-verpleegkunde, de vroegere inservice opleiding binnen de zorg voor verstandelijk beperkte mensen. Binnen deze zorg heb ik veel werkervaring. Daarnaast heb ik een HBO- Pedagogiek diploma. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen en hun innerlijk.

Naast mijn interesse in mensen, heb ik ook interesse voor natuur. Ik doe mijn best om duurzaam te leven. Ik wandel graag met leuke mensen, houd van lezen en ben maatschappelijk betrokken.

Als kind was ik vaak bang, voelde me onzeker, niet gezien, niet gewaardeerd. Ik ben daardoor heel erg mijn best gaan doen om mensen te pleasen en voor ze te zorgen. Ik was op zoek naar waardering. Dit leverde me ook veel spanning op. Ik was bang om te falen, ging proberen controle te houden over allerlei zaken. Dit maakte me doodmoe en uiteindelijk was ik burnout.

Ik heb een jarenlang proces doorlopen, met hulp van allerlei mensen en God. Ik moest leren eerst voor mezelf te zorgen, mijn grenzen aan te geven, naar mijn emoties te luisteren, echt contact maken met God om in contact te komen met Zijn liefde voor mij. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer ontspannen in het leven sta. Dat ik mijn behoeftes beter ken en hiervoor kan zorgen.

Het leven blijft een proces, ik geloof dat je altijd moet blijven werken aan je zelf. Maar dat elke stap ook wat oplevert; een stukje vrijheid in je leven, meer rust en blijdschap. Betere relaties met de mensen om je heen.

Ik zag in mijn familie bepaalde patronen. Een grote drijfveer voor mij is dat ik die patronen niet wil doorgeven aan mijn kinderen. Ik wil dat zij opgroeien als mensen die ook psychisch voor zichzelf kunnen zorgen, door te praten over gevoelens. Door duidelijk te communiceren en door gezonde relaties aan te gaan.

In de coaching en therapie die ik aanbied is mijn uitgangspunt dat jij beter in je vel gaat zitten. En dit begint binnen in jou. Bij je gedachten, gevoelens, behoeften. We zoeken naar wat jouw gewenste situatie is. Hoe jij anders met de dingen om kan gaan zodat je meer verbinding met jezelf, met de ander en met (als dit bij je past) God kan ervaren.
Ik gun je dat. Je bent welkom.

Mijn opleiding tot coach en therapeut:
In september 2019 ben ik begonnen met de coachopleiding bij Groundwork (www.groundwork.nl). Deze opleiding heb ik afgerond. Ik ben sinds september 2020 ook bezig met de HBO plus opleiding tot integratief therapeut van Groundwork. Ik geniet erg van alle kennis en ervaring die ik op doe over hoe ik mensen kan helpen met een gezonde psychologie en theologie naar een gezond innerlijk. En daardoor naar stabiel en meer ontspannen leven.


<h1><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h1> <h2><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h2> <h3><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h3> <h4><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h4> <h5><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h5> <h6><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h6>