HOME      WIE BEN IK?      INTEGRATIEVE COACHING EN THERAPIE      WERKWIJZE      TARIEVEN      CONTACT                  
Werkwijze
Ik snap best dat het een hele stap is om hulp te gaan zoeken. Je problemen met iemand die je niet kent te bespreken vraagt moed. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt, dit is ook nodig om te kunnen werken aan verandering. Als je eerst wilt bellen of mailen om meer te weten te komen over wat de coaching of therapie inhoud en over wie ik ben, is dat prima. Je kunt ook een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Voor je wilt starten is het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je bij mij goed zit.
Een kennismakingsgesprek plannen? Bel of mail me dan en dan maken we op korte termijn een afspraak. (06-49093337 of contact@inverbindingaverine.nl)

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 6-8 sessies.
Een therapietraject uit 10-14 sessies.
Dit is natuurlijk afhankelijk van welk doel je wilt bereiken. In principe ben je vrij om te stoppen wanneer je wilt, ik zou wel graag af willen sluiten tijdens een sessie.
Ik maak gebruik van een ruimte in Hendrik Ido Ambacht. Digitale coaching en wandel coaching is ook mogelijk.


Gespreksruimte in Hendrik Ido Ambacht


<h1><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h1> <h2><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h2> <h3><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h3> <h4><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h4> <h5><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h5> <h6><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h6>